Σχετικά

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Travelfind.gr είναι ένα πρωτοποριακό σύνολο Ηλεκτρονικών Τουριστικών Οδηγών όλων των Νομών και των Νησιών της Ελλάδας και της Κύπρου (με κωδικούς διαχείρισης) που δημιουργήθηκε με σκοπό την αποκλειστική διαχείριση να την έχει ξεχωριστά ο κάθε επαγγελματίας και μόνον αυτός.

Απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου από όλους τους Νομούς και τα Νησιά της Ελλάδας καθώς και της Κύπρου που επιθυμούν να προβληθούν στο διαδίκτυο και να έχουν αυτοί τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση του προφίλ της επιχείρησής τους.

Ο Travelfind.gr δημιουργήθηκε στα πρότυπα του Topodigos.gr, με τη διαφορά ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου από όλους τους Νομούς και τα Νησιά της Ελλάδας καθώς επίσης και της Κύπρου.

Όπως στον Topodigos.gr έτσι και στον Travelfind.gr, η διαφορά τους με  άλλους Ηλεκτρονικούς Επαγγελματικούς και Τουριστικούς  Οδηγούς που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι ότι ο κάθε Επαγγελματίας αποκτά τη δική του σελίδα μέσω της διαχειριστικής πλατφόρμας του εκάστοτε οδηγού, την οποία και διαχειρίζεται ο ίδιος μέσω των κωδικών που του αποστέλλονται ανεβάζοντας φωτογραφίες, προσφορές και πληροφορίες όποτε αυτός το θελήσει.

Πέραν της χρησιμότητας και της δυναμικής που προσδίδει στον κάθε Επαγγελματία, ο Travelfind.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει αναγκαίο και χρήσιμο εργαλείο και για τον κάθε πολίτη. Με πληροφορίες και φωτογραφίες που αφορούν τον κάθε Νομό και Νησί της Ελλάδας αλλά και ολόκληρη την Κύπρο (Μουσεία, Παραλίες, Αξιοθέατα, Δρώμενα, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ.) και με εργαλεία όπως είναι ο καιρός, η χιλιομετρική απόσταση αναζήτησης ενός προορισμού καθώς και τρόπους ευκολότερης και γρηγορότερης προσέγγισής του, συνιστά το Travelfind.gr μία από τις σημαντικότερες πλατφόρμες Τουριστικών Οδηγών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τόσο ο Επαγγελματίας όσο και ο κάθε πολίτης μπορούν να περιηγηθούν στην πλατφόρμα του Travelfind.gr εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά και να ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, είτε μέσω του διαδραστικού χάρτη είτε μέσω της αναζήτησης.